Tänk om jag kunde dansa sådär! ;p

 

Ridit! :)

Hej! 
Jag är så sjukt seeg men eftersom jag trodde att jag hade skrivit det här inlägget redan så är det därför det kommer sent! :)
I fredags så red jag och jolina! :D det blev ingenting vid klubben för att det var dressyrtävlingar så då red vi istället! ;) Vi hoppade och det gick jättebra! ;) jag red elvira och jolina red lizette men jag red lizette en kortis ;) det var jättekul! Jolina är bäääst bäääst bäääst!! :*
Min bästa storasyrra var där och tog kort på oss när vi hoppade så det kommer bilder! :D men jag har inte hunnit fixa det än men det kommer så småningom ;)
nu ska jag gå ner och äta frukost ;p har inte gjort det än! ;) hehe
Kram!
 
 
 
 

Såå irriterande!

Hej!
Förlåt igen! men den här gången så har jag en bra ursäkt! :p jag har ju inter net på min mobil men det är ingen smartphone utan en sån här jag ni vet, utan touch... så jag har försökt att blogga med den och jag trodde att det gick men nu imorse när jag kollade så har int ett ända inlägg kommit! :@ sååå sjuukt störande! 
men det är väl bara att ta nya tag och bara försöka igen och blogga från datorn! :D
Ses! :)
 
 

I´m soo sorry!

Hej!
Jag är såå ledsen att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid och ork... det blir så ibland vet ni ;) och jag som säger att jag ska uppdatera bättre det blir ju tyvärr åt andra hållet :( men tack snälla för att ni är kvar och inte ger upp för att jag är slö ;p hehe
Idag har vi haft två prov :( matte och NO och jag tycker att det gick bättre än förväntat faktiskt ;) jag blir glad om jag får ett E men hoppas på et C iaf ;) hahah som ni förstår så är jag ingen riktig pluggis ;p
See ya! 
 
 
 

Förlåt! :*

 
Hej!
Förlåt så väldigt mycket för min dåliga uppdatering nu men jag har inte hunnit och som ni vet så kan jag inte mobilblogga längre på grund av min mobil... Jag har haft fullt upp hela helgen ;)
Just nu sitter jag och pluggar lite eftersomm vi har två prov på torsdag :/ blää! :(
Imorgon ska jag väl förtsätta plugga för har ingenting annat planerat men vi får se vad som händer ;) hihi
 
Kraam!
 
 

Snabbt inlägg...

Tjabba!
Idag så har vi tagit skolfoto och jag överlevde men jag är INTE nöjd men när är man det igentligen? blää! aja det är bara att ta nya tag ;)
hinner inte blogga så mycket för ska åka och rida nu men bloggar om ridningen senare idag eller imorgon ;)
 
Kraam! :*
 

Skolfoto imorgon... :/

Hejsan! ;)
Jag är typ nervös tror jag för att imorgon har vi skolfoto... :( jag gillar INTE att vara med på bild osv... men jag vet vad jag ska ha på mig för kläder iaf ;) Nu är det bara att hoppas! ;)
Jag och jolina red idag och det var jättekul och gick jättebra! :D Jag försökte att få en lugn trav innan jag fattade galopp och elvira är så duktig sååå!! Vi hoppade lite också och det är ju så sjukt kul! :D :D Tack Jolina! :* Hoppas att du hann med bussen ;)
Nu ska jag fixa lite inför mogondagen ;) det är ridning då med!! :D :D :D Yees! :D
 
Kram!
 

Älskar er brudar! :*


SO grej... :/

Hej!
Idag så har vi haft SO prov/test eller vad det va ;) det gick inte alls så bra som jag hade hoppats men det finns ingenting jag kan göra... :( jag är glad bara jag får ett E :)
Har ingenting intressant att skriva om ;p
Vad har ni gjort idag då? ;)
 
Kram!
 
 
 

Tack! :*

Hej!
Vill bara tacka er för att ni är så bäst och stannar kvar fast jag uppdaterar så dåligt! :* ska försöka hinna med mer men det är lite mycket hela tiden ;)
Kort inlägg men aja ;)
 

Dagens ridpass med bästa jolina! :*

Hej!
Idag efter skolan så red jag och jolina! :D Tack! :* Det gick superbra och var sjukt kul, men det var nog lite extra kul för båda två vi va så trötta och pigga på samma gång! xD vi typ bara skrattade och skrattade! xD hahah egentligen så var det inte roligt det vi skrattade åt men vi bara skrattade åt ingenting! xD hahah min ffllluuummm kompis! :D haha
När vi hade hämtat hästarna och står och borstar dem så säger jolina "fy va sugen jag blev på nutella, har du kvar burken?" Och jag typ "japp den är kvar om ingen har ätit upp den" ;) så sedan så beslutar vi oss för att jag lånar jolinas cykel och åker hem och hämtar den! x) muuums! :D sjukt gott! ;)
Tänk er två galna flumma tjejer i ett stall men nutella! hahahah kul hade vi! :D Lizette och Elvira typ stod i stallet och bara tittade på oss och typ "kan ni sluta flamsa runt och börja någon gång?!" hahah Förlåt! x)
Nu ska jag duscha och sedan sova :)
See you tomorrow!! :*
 
UNDERBARA!!! :*!

Släcktträff...


Goddagens! ;)
Idag har jag inte bloggat för att jag har varit på släcktträff... det var väl okej... ;P
Just nu sitter jag och kollar på TV ;)
Oj, vilket kort inlägg men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så... ;)
Kram!
 
Vill tillbaka!!!!
 

Tjenare! ;)
Jag är så sjukt kreativ så jag kommer inte på någon rubrik  men ni får nöja er med ett hjärta ;)
Idag så red jag och jag fick rabalder! :D vi hade dressyr och jag tycker att det gick bra! :D vi jobbade med att ställa hästarna och att ha fina gångarter m.m jag tycker att det gick bra och jag är nöjd med honom ;) :*
MÅSTE fixa mer nya och roliga bilder!
har ingenting vettigt att skriva om just nu men see ya! ;)
 
 

Tjolahopp! ;)

Hejsan alla fiina! :)
Idag har jag tagit det lungt, bakat en kladdkaka :D mums ;) det var skoljoggen idag också :)
imorgon är det ridning! :D Länngtar som vanligt ;) Imorgon har vi syslöjd också och jag måste säga att det längtar jag inte till... :/ ;p
haha, idag har jag INGENTING att skriva om men jag skriver väl om ingenting så att jag uppdaterar iaf ;) hehe
See ya! ;)
 
Suuperfiiina Elvira! :*

Lite sent men... ;)

Hejsan! ;)
Jag är så sjukt seg hela tiden men men... jo, i måndags så red jag Lizette :D Jolina mådde inte så bra och jag tycker bara att det är kul att hjälpa till så jag fixade stallet och red på Lizette lite :D min lillasyster följde med för hon gillar också hästar osv ;) Det gick suuperbra! Lizette va sjuukt duktig! Söötisen! Syrran red lite när jag gick bredvid och så red jag lite sen :D Tack snälla jolina för att jag fick! :* Jag hjälper GÄRNA till någon mer gång också! ;)
 
Imorgon så äre skoljoggen :/ vi får se hur det går ;p haha
Kram! :*
 
Sööta Lizette! :*

Orgentering...

Hej!
Idag i skolan så hade vi origentering och jag kan säga att det inte är en sport som jag ska satsa på ;p hahah vi gick vilse på en sten så då kan ni förstå xD hahha Tur att vi fick hjälp eller hur madde och jolina? ;) haha
Idag när jag cyklade och var på väg hem så såg jag att jolinas cykel stod vid stallet så jag gick dit och stälde mig i dörren och jolina stod med ryggen mot mig så sen när hon vände sig om blev hon skiträdd ;) hahah förlåt jolina! :* Nu ska jag kolla på lite TV ;)
Ses! Kram! :*
 

Dålig uppdatering...

Hejsan alla skööna!
Jag har inte riktigt haft tid nu att blogga tyvärr men jag ska försöka att komma igång nu igen ;)
I fredags så red jag och jag fick monti och det var hoppning :D Jag tycker att det gick bra, i början så ville han inte riktigt samarbeta men det blev bättre efter ett tag ;) 
Imorgon är det skola igen då... :/ mer finns det inte riktigt att säga ;)
 
Kraaam!
 
 
Såå sjukt fiina! :*

Godagens! ;)

Fy vad jag HATAR den här himla kon som kommer upp när blogg.se har fått damp! "någonting har gått snett" ja det fattar jag väl om det inte går att skriva eller göra någonting! Suck! men det är väl bara att försöka göra någonting åt det eller vänta till den där himla kon har försvunnit!
Det blir ett kort inlägg utan bild tyvärr eftersom den där kon är i min dator nu IGEN!
Imorgon är det ridning! :D hör av mig då! :D
Kram! :*

Lugn dag! ;)

Hej! :)
Idag har det inte hänt någonting speciellt riktigt ;) så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kan lägga ut en låt istället ;) hihi 
 
Det går inte så jag lägger ut en länk så att ni får lite musik iaf! ;p hehe
 
http://www.youtube.com/watch?v=3i7YqNqMvVg
 
Kram!
 

Madde is back!! :D


Hejsan! :)
Idag så kom underbara madde tillbaka från cypern! :D Hon är brun som en pepparkaka, så fiin sååå!! Är avis! ;p
när madde kom så hade jag tänkt spruta kola över henne som välkommen hem grej men jag insåg att ingen vill nog har kläderna nersprutade av kola så jag gjorde det inte ;p nu kanske jag framstår som en väldigt elak människa men jag brukar inte vara så väldigt elak tror jag ;p hehhe
Det är så skönt att du är tillbaka nu iaf madde! :D nu är vi de tre musketörena igen! hahah :D
nu ska jag gå och plugga lite :(
Ses! ;)
 
 
Älsk er!! :*<3

Jolina! :*

Jolina!
En sjukt underbar person! Hon betyder obeskrivligt mycket för mig och det kommer hon alltid att göra! Hon har lärt mig rida och utan henne hade jag kanske aldrig blivit intresserad av hästar...
Hon finns alltid där för mig och jag finns alltid där för henne! Hon stöttar mej i vått och tort och jag stöttar henne till 110%
Hon är alltid så glad att man blir glad av att se henne, man blir varm inombords. Hon är rolig, galen och helt fantastisk, hon är allt man skulle kunna önska sig! ibland är livet på tivoli och åker berg och dalbana men då står hon vid min sida och så skrattar vi åt det tillsammans. hon gör mig glad! Vi skrattar åt allt och ingenting tillsammans! Allt blir mycket roligare och bättre med jolina!
Kommer du ihåg när vi träffades för första gången? ;) när jag skulle hälsa på dej och säga vad jag heter och så glömmer jag vad jag hette? hahha det skrattar vi fortfarande åt! xD  Vi hälsade och du sa "jag heter jolina" och jag sa " jag heter.... men gud vad heter jag!?" jag var nervös över att få en ny tjej i klassen och ville göra ett bra intryck och jag skulle vilja veta vad du tänkte om mig när jag inte äns visste vad jag hette! hahha xD men tydligen så funkade det ;)
Jolina jag vill bara att du ska veta att du betyder så sjukt mycket för mig och jag är så glad att jag får vara din kompis! Tack för allt! För hur du är, för allt du gör, för att jag får rida med dej, för att du förstår! Älskar dej från månen och tillbaka!!! Glöm ALDRIG det! Puss & Kram!
 
Älskar dej fantastiska människa! :*<3!
 

Ridit med bästa Jolina! :D

Hejsan! :D
idag efter skolan så red jag med jolina och det gick superduperbra! :D Jobbade lite mer på sittsen och galoppen och jag tycker att det gick finfint! ;) Vi tänkte först ha dressyr men sedan så va vi så hoppsugna så vi hoppade också :D Elvira, Lizette och jolina är såå duktiga!! :*
hahaha, jag tog med mig en nutella burk till stallet så vi satt och åt lite då och då! xD muuummmmsss!! :D:D
Tack jolina för att du är så underbar! :*
 
Ses imorgon! ;)
 



Älskar er!! :*<3

Tjenare! :D


hejsan hoppsan! :)
Idag så har jag kollat på fotboll och tjejerna kämpade på jättebra! det blev 3-3, ni är grymma girls! ;*
Sedan idag så har jag inte gjort någonting mer, ska väl snart äta kanske ;)
Det kommer lite sent men bättre sent än aldrig! ;P
I fredags på ridningen så tycker jag att det gick lite sådär... Jag fick monti och han var väldigt seg och jag tycker att jag kunde ha fått fram honom mer iaf i galoppen... men men ;)
Ses senare! :)
 
Den här tycker jag är så gullig! :D :*
 

Shoppat! :D

Hejsan hejsan! ;)
Idag har jag varit iväg med familjen och shoppat! :D det behövdes verkligen! ;) jag är faktiskt riktigt nöjd med ALLA mina köp idag! :D tröjor, byxor och lite smink m.m.! ;) hihi sedan så har jag kollat på något väldigt intressant program om några som skulle typ paddla kajak över nått hav... jag vet att det låter väldigt tråkigt men det var faktiskt ganska intressant ;)
Jag vet att jag inte har skrivit om ridningen äm men hinner ine nu för att jag ska sova men imorgon! :D hihi ses dåå! :P
Kraam!